Praktijkruimte

De praktijkruimte in Lochristi is een gezellige en lichtrijke ruimte. De praktijk ligt in het centrum van Lochristi ( nabij Gent en Lokeren) en is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of met de auto. Er zijn voldoende parkeermogelijkheden. De praktijkruimte is heel rustig en het is een mooie plek om even tot jezelf te komen en door de coaching of therapie te kunnen groeien als mens. Het is een mooi alternatief voor mensen die liever face-to-face therapie ervaren en dit liever niet online of thuis beleven.

@ Home

Ik geef ook coaching en psychotherapiesessies aan huis als je dit verkiest. Deze service heeft een kleine meerkost van 10 euro bovenop de prijs van de sessie. Als jouw woning verder dan 20 kilometer van mijn locatie in St Amandsberg ( Gent) ligt, dan komt er per kilometer 0,5 euro bij. Deze service is enkel beschikbaar voor Gent en nabije omgeving. Contacteer me via onderstaande knop voor meer informatie.

Online

Deze service is niet meer weg te denken in onze huidige maatschappij en heeft tal van voordelen. Je hoeft je niet te verplaatsen, er is geen wachttijd, het kan van om het even waar en het is absoluut Coronaproof. Als je graag wil weten hoe deze vorm van therapie precies in zijn werk gaat, contacteer me dan via onderstaande knop.